Εστιατόριο Thessalikon Grand

Μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της γεύσης και των αισθήσεων.

Εστιατόριο Thessalikon Grand

Το Thessalikon Restaurant δημιουργήθηκε με σκοπό να φιλοξενήσει γαστρονομικές δημιουργίες που θα μετατρέψουν το μεσημεριανό ή το βραδυνό σας γεύμα σε μια γευστική εμπειρία
ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Το Thessalikon Restaurant δημιουργήθηκε με σκοπό να φιλοξενήσει γαστρονομικές δημιουργίες που θα μετατρέψουν το μεσημεριανό ή το βραδινό σας γεύμα σε μια γευστική εμπειρία άνευ προηγουμένου. Με πιάτα προσεκτικά επιλεγμένα από όλη την Μεσόγειο και μια μοναδική συλλογή κρασιών την οποία μπορείτε να την απολαύσετε ακόμα και στο Bar σας υποσχόμαστε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της γεύσης και των αισθήσεων και σας προσκαλούμε να έρθετε να το εξερευνήσουμε μαζί.

Ξεκινήστε τη μέρα σας απολαμβάνοντας το πρωινό σας στο εστιατόριο μας, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου. Μία μεγάλη και ανεπανάληπτη επιλογή εδεσμάτων εμπνευσμένα από τη Μεσογειακή κουζίνα περιμένει τους επισκέπτες μας, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν το γεύμα ή το δείπνο τους έχοντας θέα στη μαγευτική μας πισίνα. Το εστιατόριο μας θα σας καταπλήξει με τη μοναδική και ιδιαίτερη Ελληνική κουζίνα του καθώς θα απολαμβάνετε τη μαγευτική θέα κατά τη διάρκεια των δείπνων σας.
Το Thessalikon Restaurant δημιουργήθηκε με σκοπό να φιλοξενήσει γαστρονομικές δημιουργίες που θα μετατρέψουν το μεσημεριανό ή το βραδινό σας γεύμα σε μια γευστική εμπειρία άνευ προηγουμένου.
Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα: